Twitter Facebook

Netwerkcoach worden?

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Netwerkcoach worden? door te sturen naar een vriend.

Gaat u graag met mensen om en kunt u goed luisteren?
Kunt u mensen motiveren hun eigen kracht naar boven te halen? Kunt u goed organiseren en plannen? Kunt u goed organiseren en plannen? Dan bent u waarschijnlijk een goede netwerkcoach! Als netwerkcoach begeleidt u mensen in het opbouwen van hun sociale contacten. Sommige mensen hebben -door omstandigheden- weinig tot geen sociale contacten (meer). En dat is jammer, want een sociaal netwerk is belangrijk; het geeft kleur aan het leven en vermindert gevoelens van eenzaamheid. Als netwerkcoach kunt u deze mensen helpen, zodat zij zelf weer gaan bouwen aan hun eigen netwerk.
Timpaan Welzijn koppelt u aan een hulpvrager en samen gaat u volgens een bepaalde methodiek aan de slag.

Wat kunt u verwachten?
Als netwerkcoach helpt u mensen bij het opbouwen van een sociaal netwerk. Dat is een dankbare taak waar u veel waardering voor zult krijgen. Bovendien bouwt u ook aan uw eigen netwerk. Om uw werk goed te kunnen doen krijgt u van Timpaan Welzijn een onkostenvergoeding en neemt u deel aan de training “Natuurlijk een netwerkcoach”.
Als netwerkcoach begeleidt u maximaal 9 maanden een hulpvrager, die u maximaal 1 dagdeel per 2 weken bezoekt. Samen werkt u aan een verbeterde situatie voor de hulpvrager, zodat sociaal isolement wordt voorkomen of opgeheven.

Meer weten? Neem contact op met Timpaan Welzijn, tel. 0512-38 40 58 of mail naar .miedema@timpaanwelzijn.nl.