Twitter Facebook

Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2013

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2013 door te sturen naar een vriend.

Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2013


Op 7 december 2013 worden de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2013 uitgereikt. Schrijf u voor 1 oktober 2013 in voor de en win € 5.000! Er zijn prijzen voor vrijwilligersorganisaties, -projecten, bedrijven en gemeenten. Kijk op www.vrijwilligerswerk.nl en meld uw projekt aan.

Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol, en talloze mensen doen het met veel inzet en plezier. Maar dat er een grote diversiteit aan vrijwilligersactiviteiten is, is nog bij veel mensen onbekend. Met de Meer dan handen vrijwilligersprijzen worden inspirerende voorbeelden in het zonnetje gezet én waardering uitgesproken voor al die vrijwilligers die zoveel mogelijk maken.

Categorieën en thema
Er worden in 2013 prijzen uitgereikt in vier categorieën: landelijke vrijwilligersorganisaties of –projecten, lokale vrijwilligersorganisaties of –projecten, bedrijven en gemeenten. Er worden in totaal 24 organisaties en projecten genomineerd, 6 per categorie. De vier uiteindelijke winnaars ontvangen ieder € 5.000,-. Het thema van 2013 is het betrekken en werven van vrijwilligers.

Inschrijven en stemmen
Inschrijven voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2013 kan tot 1 oktober. Uw organisatie of project wordt na inschrijving op deze site geplaatst, er kan dan direct gestemd worden op uw inzending. Stemmen kan tot en met 31 oktober. De inschrijving met de meeste stemmen wordt in ieder geval genomineerd. De andere 23 genomineerden worden door een selectiecommissie geselecteerd. Op 1 november worden de 24 genomineerden bekendgemaakt. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op 7 december.