Twitter Facebook

Vrijwillige chauffeurs gezocht voor vervoeren van en naar dagbesteding in Opsterland

Stuur dit artikel naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om artikel: Vrijwillige chauffeurs gezocht voor vervoeren van en naar dagbesteding in Opsterland door te sturen naar een vriend.

Houdt u van autorijden en helpt u graag uw medemens? Dan hebben we een interessante  vacature voor u!


We zijn op zoek naar vrijwilligers die als chauffeur mensen willen vervoeren van en naar dagbesteding in de Gemeente Opsterland!


U  maakt gebruik van een auto van taxibedrijf Moll en gaat mensen vervoeren die naar een dagbesteding gaan. U zorgt dat ze hier comfortabel en veilig naar toe gaan en u bent behulpzaam bij het in- en uitstappen van de auto en het begeleiden van en naar de bestemming.


We vragen van u dat u bereidt bent om deel te nemen aan scholing, zoals het behalen van een EHBO diploma en het bijwonen van vrijwilligersbijeenkomsten.  U bent in het bezit  van een autorijbewijs en bereid om een rijtest te doen i.v.m. comfortabel rijden.


U hebt een positieve en behulpzame houding en instelling en geen bezwaar tegen het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (deze zal door Timpaan Welzijn worden aangevraagd en vergoed).

 

Deze vacature is voortgekomen uit een samenwerkingsverband tussen Gemeente Ooststellingwerf, Gemeente Opsterland en Gemeente Weststellingwerf, taxibedrijven uit die gemeenten en Timpaan Welzijn en Stichting Scala.


Interesse?
Voor meer informatie kunt u bellen of met Annet Boonstra.

Meer informatie?

Kijk hier voor meer informatie.


Annet Boonstra
Timpaan Welzijn,
T: 06 52 09 13 53
E: a.boonstra@timpaanwelzijn.nl