Twitter Facebook

Wie zijn wij?

Deze webiste met  digitale vrijwilligersvacaturebank is een project van de gemeente Opsterland  dat wordt uitgevoerd door Timpaan Welzijn.


De gemeente Opsterland kent een rijk verenigingsleven. In de  16 dorpen van de gemeente is een groot aantal verenigingen en organisaties gevestigd, die op tal van terreinen van de samenleving actief zijn. Deze organisaties bestaan dankzij de vrijwillige inzet van de inwoners van Opsterland. Vrijwilligerswerk dat in enig georganiseerd verband, onverplicht en onbetaald wordt verricht ten behoeve van anderen of de samenleving.

Om het vrijwilligerswerk zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u via deze website allerlei informatie vinden met betrekking tot het vrijwilligerwerk.

 

Digitale vrijwilligersvacaturebank

De digitale vrijwilligersvacaturebank kunt u, als inwoner, gebruiken om passend vrijwilligerswerk te vinden. Namens een organisatie kunt u een vacature plaatsen als u op zoek bent naar een vrijwiliger. Via deze vrijwilligersvacaturebank kunt u alle vacatures op uw gemak inzien en kijken of er iets is wat bij u past.

 

Advies en informatie

Voor vragen over bijvoorbeeld onkostenvergoedingen, verzekeringen, cursussen of vrijwilligerswerk terwijl u een uitkering hebt, kunt u ook bij Timpaan Welzijn terecht.
De informatie kan gegeven worden in een persoonlijk gesprek, maar is ook te vinden op deze website onder  Vrijwilligers